Sunday, September 1, 2019

2nd Giveaway by Marina Bashah

Hello September!

Memandangkan bulan September 
merupakan bulan kelahiran Marina, Marina "mengistiharkan" 
giveaway kedua bermula pada 01/09.

Marina mencari 2 orang follower yang bertuah. Follower yang 
bertuah akan 
diumum pada bila-bila masa sahaja dalam bulan September.

Giveaway merupakan handbag dan Dianz mask & moist. Suka tak?


Terma dan Syarat :
1. Follow blog marinabashah.blogspot.com
2. Buat satu entri bertajuk 2nd Giveaway by Marina Bashah
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog Marina.
4. Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Aktif sampai Marina kenal dan selalu nampak dia je wujud kat blog ni. Jika ramai yang aktif Marina pilih secara Random.

Good Luck korang!

66 comments:

  1. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  2. Menariknya! Insya Allah nanti Yaya nak turut serta juga. Semoga Marina semakin murah rezeki.

    ReplyDelete
  3. Waaa dah second giveaway ya! Rajinnya buat giveaway kat blog~ Dapat handbag and dianz product lagi. Btw, happy advanced birthdayyyyy~

    ReplyDelete
  4. Menariknya. Tahniah sbb anjurkan GA. Dan InsyaAllah macam ank juga join GA ni.

    ReplyDelete
  5. alamak alamak ! mek ni kategori aktif ke tak. hehe. btw, goodluck untuk mereka yang menyertai. seronok buat ga. boleh kongsi rezeki dengan yang lain.

    ReplyDelete
  6. Lama tak join contest atau giveway kat blog ni hehehe tengok kawan-kawan rajin buat contest kita lama tak buat sertai contest kawan-kawan lah...

    ReplyDelete
  7. In shaa Allah akan join. Lama jugak saya tak buat giveaway untuk folloeer blog. Nampak hadiahnya sangat menarik. Nanti saya join ya.

    ReplyDelete
  8. InShaAllah kalau sempat Mrs. A pun nak join ;-)

    ReplyDelete
  9. Ok nak.cuba la join ni. Salam perkenalan dari Liez

    ReplyDelete
  10. best tue kalau dapat handbag...hahaha..nanti k mid join
    by the way salam perkenalan dari k mid

    ReplyDelete
  11. Hadiah nampak menarik gak . Mana tau kita antara yang bertuah kan ..hehe

    ReplyDelete
  12. Rajinnya sis buat giveaway kat blog.. Kita je tak rajin2 lagi ni haa.. Hahaha.. Hadiah yg sis nk bagi pun menarik2... Rugi ni kalau korang xjoin kan?

    ReplyDelete
  13. Teringin nak join juga. Tengokkan hadiah menaraik tuu~
    InsyaAllah I akan join juga bila ada masa nanti

    ReplyDelete
  14. sy join.. semoga rezeki berpihak kpd sy.. good luck jgk utk yg lain

    https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  15. Menariknya dia punya hadiah giveaway hehe mesti ramai yg join

    ReplyDelete
  16. Waaah semoga bisa menang nih.. join jugaaa

    https://marinabashah.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.htm

    ReplyDelete
  17. Semoga diperluaskan rezeki buat GA. Good luck kpd semua yang join semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  18. Good luck pada yang join.. Lama tak join giveaway ni.. Hehehe.. Dulu rajin.. Sekrg kurang dh.. Hadiah pun nampak menarik tu..

    ReplyDelete
  19. Wsh.. ada giveaway.. jrg join tp nti tray

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  21. Done follow...done join..:)

    https://norminieza.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  22. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  23. sis gee join!

    http://www.sisgee.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  24. done join GA Marina :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  25. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  26. goodluck :D

    Shu join https://www.shuhaidasaad.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  27. done follow

    dah join https://www.cikash.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  28. https://sayasukala.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  29. saya join..done follow

    https://penselduabee.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  30. saya join..dah follow jugak

    https://yamanaimy.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  31. https://theathra.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    Terus join haha

    ReplyDelete
  32. Aslm Marina... Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  33. saya join ye :)
    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html

    ReplyDelete
  34. lambat pula paste link kat sini. kalau masih dikira.hehe (tanda support :-) )

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/09/segmen-24-jam-bloglist-34-mialianacom.html

    ReplyDelete
  35. Saya join yer...

    https://cikyahsshop.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html?m=1

    ReplyDelete